Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731615378

Amistoso (Int., RC) 731615378 Información oficial sobre el partido 731615378 en Hattrick

22.05.2024 12:25:00

Santijera Team Alineación oficial del equipo 'Santijera Team' en el partido 0 - 8 FK Zbytiny Alineación oficial del equipo 'FK Zbytiny' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Santijera Team Alineación oficial del equipo 'Santijera Team' en el partido 0 - 4 FK Zbytiny Alineación oficial del equipo 'FK Zbytiny' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santijera Team

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Santijera, l'equip va recuperar la pilota al minut 65 i va contraatacar. En Joan David Novell va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ivan Alibés de Santijera va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 90, Manuel Romero Velasco de Santijera va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FK Zbytiny

Goles Goles

  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Oscar Jochumsen va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 25 (Gol por la derecha): Al 25 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Zbytiny augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Nemanja Mutavdžić es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Alecsandru Stănescu va aprofitar un error defensiu al minut 31, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Zbytiny.
  • 106 Minuto 34 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Nemanja Mutavdžić va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 34, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Zbytiny, mentre ja celebrava el 0 - 4, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Alecsandru Stănescu de Zbytiny va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 38. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Al minut 48 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Oscar Jochumsen va ser l'anotador del 0 - 6.
  • 182 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 55 de partit va donar a Zbytiny l'avantatge per 0 - 7. Lasyahti Beniyasa en va ser l'anotador.
  • 108 Minuto 77 (Gol evento especial imprevisible (general)): Alecsandru Stănescu de Zbytiny va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Aşkın Yaşık que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 8 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Aşkın Yaşık de Zbytiny va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 32 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.