Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731614678

Amistoso (Int., RC) 731614678 Información oficial sobre el partido 731614678 en Hattrick

26.05.2024 13:00:00

Real Wimvi Alineación oficial del equipo 'Real Wimvi' en el partido 4 - 2 Fc am Chreisel rechts Alineación oficial del equipo 'Fc am Chreisel rechts' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Wimvi Alineación oficial del equipo 'Real Wimvi' en el partido 4 - 1 Fc am Chreisel rechts Alineación oficial del equipo 'Fc am Chreisel rechts' en el partido
Tiene un resultado normal 3.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Wimvi

Goles Goles

  • 118 Minuto 14 (Gol evento especial córner peinado): Janic Vanswijgenhoven va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Wimvi, Ralph Hack, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 138 Minuto 42 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Cambell Croux la va rematar Glen Van Cleynenbreugel amb una magnífica volea que va fer pujar per a Wimvi el 2 - 1.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Wimvi va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Rémon Van Keilegom progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En Janic Vanswijgenhoven va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41 es va veure una gran oportunitat per a Wimvi per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ralph Hack, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 230 Minuto 43 (Ocasión de falta): Al minut 43, Radu Gruia gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 234 Minuto 67 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 67 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Radu Gruia estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Glen Van Cleynenbreugel una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 75, però una magnífica aturada de Dito Portella va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Orfeo Vanhoorickx, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 218 Minuto 88 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Orfeo Vanhoorickx va entorpir al marcador d'en Cambell Croux per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): En Benoit Tambuyzer, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Fc am Chreisel rechts

Goles Goles

  • 163 Minuto 40 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 40 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Janusz Czudak marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 152 Minuto 82 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 2 quan Janusz Czudak va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 82 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Oscar Aguirre de Chreisel es va emportar una amonestació al minut 85 per provocar un rival.