Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731614142

Amistoso (Int.) 731614142 Información oficial sobre el partido 731614142 en Hattrick

25.05.2024 11:45:00

FC DarkRiver Alineación oficial del equipo 'FC DarkRiver' en el partido 1 - 1 CF Badalona Team Alineación oficial del equipo 'CF Badalona Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC DarkRiver Alineación oficial del equipo 'FC DarkRiver' en el partido 3 - 1 CF Badalona Team Alineación oficial del equipo 'CF Badalona Team' en el partido
Tiene mala suerte 2.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC DarkRiver

Goles Goles

  • 140 Minuto 16 (Gol de contra de falta): El contraatac de DarkRiver va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Dzintars Lasis va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ignacio Gil al minut 30 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Daniel Soler Valera va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Daniel Soler Valera. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 234 Minuto 71 (Ocasión de penalti): Al minut 71 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Dzintars Lasis, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 89 per blocar una centrada d'en Joerg Bombeck va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de DarkRiver.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tammam Hemdan de DarkRiver es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Raimonds Neimanis de DarkRiver va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

CF Badalona Team

Goles Goles

  • 137 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 89 una excel·lent centrada de Fernando Arroyo va arribar a Ramón Corbarán, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 1 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ramón Corbarán de Badalona va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.