Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731612588

Amistoso (Int., RC) 731612588 Información oficial sobre el partido 731612588 en Hattrick

25.05.2024 11:30:00

Sokol Helkovice Alineación oficial del equipo 'Sokol Helkovice' en el partido 5 - 4 FC Soyakagen Alineación oficial del equipo 'FC Soyakagen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Sokol Helkovice Alineación oficial del equipo 'Sokol Helkovice' en el partido 5 - 1 FC Soyakagen Alineación oficial del equipo 'FC Soyakagen' en el partido
Tiene un resultado normal 5.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sokol Helkovice

Goles Goles

  • 103 Minuto 37 (Gol por la derecha): Helki no perdien la fe, i al minut 37 del partit, Pietro Viggiani va marcar el 1 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 102 Minuto 60 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Helki van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Jean Simonnet en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.
  • 103 Minuto 70 (Gol por la derecha): Els seguidors del Helki van tornar a saltar d'alegria al minut 70. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Norberto Fonte que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 3 - 4.
  • 112 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71, Tauno Sopanen va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 4 - 4.
  • 122 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Yann Leite de Helki aconseguir un gol al minut 76 que posava per davant els locals: 5 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 73 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 73, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Jaroslav Měchura sempre els tira per la dreta i en Paw Korsbæk, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.

FC Soyakagen

Goles Goles

  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Benjamin Kvist, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30, Veljko Ilić va augmentar l'avantatge de FCSoya a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Imran Herco de FCSoya va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 35. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Tor Bjørshol va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 63, i va fer pujar el 2 - 4 per a FCSoya.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47, el FCSoya va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Hans Hansson s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 56, Ronni Vedel de FCSoya va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.