Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731612149

Amistoso (Int., RC) 731612149 Información oficial sobre el partido 731612149 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Lionel. F. C. Alineación oficial del equipo 'Lionel. F. C.' en el partido 6 - 4 Shaka Zibby Alineación oficial del equipo 'Shaka Zibby' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Pobre (3))
Lionel. F. C. Alineación oficial del equipo 'Lionel. F. C.' en el partido 8 - 2 Shaka Zibby Alineación oficial del equipo 'Shaka Zibby' en el partido
Tiene mala suerte 8.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,0 % 0,2 % 5,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lionel. F. C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39, Maeloc Penabad va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): El jugador Josep Joan Pidemunt de Lionel., després de 43 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): Lionel. va aconseguir el 3 - 1 quan Maeloc Penabad va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 113 Minuto 87 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Josep Joan Pidemunt de Lionel. va aconseguir igualar el partit al minut 87, davant l'alegria dels aficionats: 4 - 4.
  • 121 Minuto 103 (Gol por el centro): Al minut 103 els aficionats van embogir quan en Ismaelzinho Guerra va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 5 - 4 a favor de Lionel..
  • 132 Minuto 108 (Gol por la izquierda): En Josep Joan Pidemunt va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 6 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): En Josep Joan Pidemunt va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 208 Minuto 82 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Hilbert Nilsson de Lionel. va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Maeloc Penabad que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Juan Lloveras Sainz va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 221 Minuto 95 (Ocasión por el centro): En Raúl Torres López del Lionel. ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 239 Minuto 101 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Josep Joan Pidemunt va servir per deixar enrere el gegant Jabu Tjitunga al minut 101, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Shaka Zibby

Goles Goles

  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Passats 37 minuts de partit, Shaka es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Jabu Tjitunga es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 151 Minuto 83 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 83, el jugador visitant Ernst Tull va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 190 Minuto 85 (Gol de falta): En Seperepere Thugwane va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 3-3.
  • 190 Minuto 86 (Gol de falta): El Ernst Tull va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Shaka. 3-4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Seperepere Thugwane de Shaka, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 15, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 263 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Michael Alehouse sol davant la porteria al minut 85, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 272 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Seperepere Thugwane, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 86 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 23 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Carlo Tumino després que el jugador de Shaka li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Michael Alehouse de Shaka va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.