Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731611223

Amistoso (Int., RC) 731611223 Información oficial sobre el partido 731611223 en Hattrick

25.05.2024 17:30:00

Flower of Meyenberg Alineación oficial del equipo 'Flower of Meyenberg' en el partido 0 - 7 Beardoc Alineación oficial del equipo 'Beardoc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Flower of Meyenberg Alineación oficial del equipo 'Flower of Meyenberg' en el partido 0 - 6 Beardoc Alineación oficial del equipo 'Beardoc' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Flower of Meyenberg

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Meyenberg sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en José Catrupil, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 60 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Beardoc

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Radhi Sahraoui que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Beardoc.
  • 181 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15, Reece Eder va augmentar l'avantatge de Beardoc a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 180 Minuto 29 (Gol de falta): Skyler Stafford va incrementar l'avantatge a 0 - 3 per a Beardoc gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Vítězslav Strašík va aprofitar un error defensiu al minut 35, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a Beardoc.
  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Patricio Pinto la va rematar Skyler Stafford amb una magnífica volea que va fer pujar per a Beardoc el 0 - 5.
  • 183 Minuto 54 (Gol por la derecha): Al minut 54, un xut de Patricio Pinto des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 6 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 75 de partit va donar a Beardoc l'avantatge per 0 - 7. Skyler Stafford en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Nic Belis. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Skyler Stafford quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ernesto Zoff, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72 de partit, Reece Eder va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nic Belis de Beardoc va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.