Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731610450

Amistoso 731610450 Información oficial sobre el partido 731610450 en Hattrick

25.05.2024 22:00:00

Lencos Brancos 2 Alineación oficial del equipo 'Lencos Brancos 2' en el partido 0 - 3 Lencos Brancos Alineación oficial del equipo 'Lencos Brancos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lencos Brancos 2 Alineación oficial del equipo 'Lencos Brancos 2' en el partido 0 - 1 Lencos Brancos Alineación oficial del equipo 'Lencos Brancos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,1 % 1,9 % 83,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lencos Brancos 2

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Joaquim Augusto va disposar d'una bona oportunitat al minut 54, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 201 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Adolfo dos Santos no va entrar per centímetres.
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Brancos1 van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Rogério Melo Gomes va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 75 (Tarjeta roja directa): Al minut 75 en António Alberto Castro va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lencos Brancos

Goles Goles

  • 107 Minuto 2 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Benito Ribeiro! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 0 - 1.
  • 137 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 34 una excel·lent centrada de Francisco Xavier Correia va arribar a Alexandre Hélder Pina, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 0 - 2 al marcador.
  • 190 Minuto 67 (Gol de falta): En Gonçalo Pires va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 0-3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Francisco Xavier Correia quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Paul Ulrich Sandbiller, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Brancos2 va anar a parar a la dreta de l'atac on en Francisco Xavier Correia, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 de partit, Atanasii Vygovskyi va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gonçalo Pires de Brancos2 va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.