Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731608499

Amistoso (Int., RC) 731608499 Información oficial sobre el partido 731608499 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Komando Villanueva Alineación oficial del equipo 'Komando Villanueva' en el partido 2 - 1 Red Beasts Alineación oficial del equipo 'Red Beasts' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Komando Villanueva Alineación oficial del equipo 'Komando Villanueva' en el partido 2 - 0 Red Beasts Alineación oficial del equipo 'Red Beasts' en el partido
Tiene un resultado normal 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Komando Villanueva

Goles Goles

  • 120 Minuto 20 (Gol de falta): Komando V. va agafar avantatge al minut 20 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Fabian Sandvik fent així el 1 - 0.
  • 124 Minuto 79 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 79 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Fabian Sandvik llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 17 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Fabian Sandvik gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 207 Minuto 76 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Javier Moriña va enviar un xut des de 40 metres al minut 76, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rutger Juliaans.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Javier Moriña de Komando V. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Red Beasts

Goles Goles

  • 141 Minuto 77 (Gol de contra por el centro): Constantin Fusea va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Beasts, al minut 77. El marcador va canviar a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 26 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Bogdan Dodocioiu de Beasts va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Răzvan Vagner que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Beasts va anar a parar a la dreta de l'atac on en Bogdan Dodocioiu, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Beasts va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Andrei Milculescu va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mauro Pastonchi de Beasts amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.