Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731605538

Amistoso 731605538 Información oficial sobre el partido 731605538 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Spirit Master Team Alineación oficial del equipo 'Spirit Master Team' en el partido 8 - 2 PolitasF.C Alineación oficial del equipo 'PolitasF.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Spirit Master Team Alineación oficial del equipo 'Spirit Master Team' en el partido 7 - 0 PolitasF.C Alineación oficial del equipo 'PolitasF.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 7.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spirit Master Team

Goles Goles

  • 113 Minuto 3 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Iván Mira de Spirit va aconseguir igualar el partit al minut 3, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 els aficionats van embogir quan en Genaro Fuentes va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Spirit.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Spirit pel centre va donar un gran resultat: el gol de Genaro Fuentes va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Hervé Moreau va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Spirit va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Iván Mira va poder fer el 5 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Al minut 51, Spirit va aconseguir el 6 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Genaro Fuentes, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Spirit va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jere Tulimaa progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 7 - 2.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Iván Mira es va introduir dins la defensa central al minut 72, i va aconseguir el 8 - 2 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Spirit a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Niels Tilgenkrug va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 230 Minuto 61 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 61 podia haver acabat en gol, però Ramón Paniagua va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Kristjan Slonjšak de Spirit va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

PolitasF.C

Goles Goles

  • 118 Minuto 2 (Gol evento especial córner peinado): Melcior Bellafont va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de PolitasF.C, Etelvino Nespereira, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 106 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Melcior Bellafont va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 35, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del PolitasF.C, mentre ja celebrava el 3 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.