Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731604139

Amistoso (Int., RC) 731604139 Información oficial sobre el partido 731604139 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Real de Aragón Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Real de Aragón Club de Fútbol' en el partido 2 - 1 INTERISTA12 Alineación oficial del equipo 'INTERISTA12' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Real de Aragón Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Real de Aragón Club de Fútbol' en el partido 0 - 5 INTERISTA12 Alineación oficial del equipo 'INTERISTA12' en el partido
Tiene suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real de Aragón Club de Fútbol

Goles Goles

  • 121 Minuto 50 (Gol por el centro): Al minut 50 els aficionats van embogir quan en Alberto Vaquero va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de RdA.
  • 122 Minuto 109 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Adrián Barbastro de RdA aconseguir un gol al minut 109 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del INTERISTA12. La jugada d'estratègia del RdA per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en René Bertoux va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 113 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): René Bertoux de RdA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

INTERISTA12

Goles Goles

  • 161 Minuto 55 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Mauro Cassani que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 4 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Vittorio Medici al minut 4 semblava entrar, però Rafael Alquézar va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Alessandro Casciola va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Rafael Alquézar, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39 de partit, Sotha Sok quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Sergio Roi de INTERISTA12, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 42, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Vincenzo Cavallari va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 43, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Rafael Alquézar va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 58 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Mauro Cassani ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 274 Minuto 71 (Ocasión de penalti): Al minut 71, Vittorio Medici de INTERISTA12 va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.
  • 271 Minuto 105 (Ocasión por el centro): INTERISTA12 va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 105, quan Massimiliano Mastroianni va quedar-se sol davant el porter Rafael Alquézar, però aquest va poder aturar el xut.
  • 290 Minuto 105 (Ocasión de falta): En Mauro Cassani s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.
  • 261 Minuto 112 (Ocasión por el centro): INTERISTA12 va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Massimiliano Mastroianni es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.