Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731603013

Amistoso (Int.) 731603013 Información oficial sobre el partido 731603013 en Hattrick

25.05.2024 11:30:00

FC Makanina Alineación oficial del equipo 'FC Makanina' en el partido 4 - 4 Merienda-Cena UD Alineación oficial del equipo 'Merienda-Cena UD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
FC Makanina Alineación oficial del equipo 'FC Makanina' en el partido 4 - 5 Merienda-Cena UD Alineación oficial del equipo 'Merienda-Cena UD' en el partido
Tiene un resultado normal 3.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,3 % 29,0 % 43,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Makanina

Goles Goles

  • 138 Minuto 12 (Gol evento especial extremo + rematador): En Szymek Stachowicz va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Jason Williamson la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Amb 37 minuts jugats, en Rostislav Molík va augmentar l'avantatge de Makanina a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 137 Minuto 60 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 60 una excel·lent centrada de Sarolf Tiengen va arribar a Stew Dean, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 3 - 2 al marcador.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): Makanina va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Jason Williamson va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 125 Minuto 77 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Sarolf Tiengen va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 20 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Ionel Hosu va sortir molt desviat al minut 20.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jason Williamson de Makanina amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Merienda-Cena UD

Goles Goles

  • 150 Minuto 39 (Gol de falta): El manual per aprendre a xutar faltes de l'entrenador del Merienda-Cena sembla que dona bons resultats perquè al minut 39, Joan Falguera va escurçar la diferència a 2 a 1 amb un llançament impecable.
  • 162 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 58 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Harald Poepjes de Merienda-Cena marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.
  • 151 Minuto 70 (Gol por el centro): Merienda-Cena van mostrar una bona compenetració quan al minut 70 van reduir diferències a 4 - 3 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que José Pedro De los Reyes va rematar sense oposició al fons de la xarxa.