Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731602540

Amistoso (RC) 731602540 Información oficial sobre el partido 731602540 en Hattrick

22.05.2024 12:20:00

cabo_street Alineación oficial del equipo 'cabo_street' en el partido 2 - 4 AlaSaca FC Alineación oficial del equipo 'AlaSaca FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
cabo_street Alineación oficial del equipo 'cabo_street' en el partido 2 - 2 AlaSaca FC Alineación oficial del equipo 'AlaSaca FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,1 % 20,1 % 53,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cabo_street

Goles Goles

  • 138 Minuto 54 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Txema Gomis la va rematar Noelio Ovando amb una magnífica volea que va fer pujar per a cabo_street el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): cabo_street va estar a punt de posar-se per davant al minut 4 però Lorenzo Benetazzo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 220 Minuto 71 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 71 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Francisco Rodríguez va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 220 Minuto 77 (Ocasión de falta): Amb 77 minuts disputats, Francisco Rodríguez gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Karl-Göran Ångbom va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 222 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Lasse Stendahl va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 98 (Ocasión por la derecha): Al minut 98 es va veure una gran oportunitat per a cabo_street per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Armand Bellvís, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 101 (Ocasión por la izquierda): cabo_street va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 101 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Enzo Riccio ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Francisco Rodríguez va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de cabo_street Carl Joachim Botek, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Karl-Göran Ångbom. El marcador continuava 2 - 1.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de cabo_street, Armand Bellvís, col·locà la pilota just a les mans d'en Karl-Göran Ångbom. El marcador: 2 - 2.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Noelio Ovando de cabo_street va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 3.

AlaSaca FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 30 (Gol de contra por la izquierda): En Iñaki Rebolledo va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 14 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el AlaSaca sortien al contraatac. La falta llançada per Iñaki Rebolledo va sortir força alta sense massa perill.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Ken Kristofer Reynoso de AlaSaca va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Iñaki Rebolledo va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de AlaSaca a la tanda de penals: 2 - 2!
  • 057 Minuto 126 (Penalti marcado (nervioso)): A en Jorge Vázquez de AlaSaca li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Lenaïc Pradier posant el 2 - 3 a l'electrònic.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Luis Alberto Zaray de AlaSaca, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Lenaïc Pradier en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 4.