Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731602301

Amistoso (Int., RC) 731602301 Información oficial sobre el partido 731602301 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Gorna Kolonia 5 Alineación oficial del equipo 'Gorna Kolonia 5' en el partido 1 - 2 Bakelit IF Alineación oficial del equipo 'Bakelit IF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gorna Kolonia 5 Alineación oficial del equipo 'Gorna Kolonia 5' en el partido 1 - 3 Bakelit IF Alineación oficial del equipo 'Bakelit IF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,0 % 0,1 % 95,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gorna Kolonia 5

Goles Goles

  • 115 Minuto 81 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 81 minuts de joc, Carlo Maria Negretti, corrent com un esperitat, superà primer Anders Runderberg per velocitat, i després el porter posant el 1 - 2 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 15 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Carlo Maria Negretti va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 15, i va passar la pilota a Claus Kaulitz, però aquest no va encertar a marcar.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28 es va veure una gran oportunitat per a Kolonia per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Carlo Maria Negretti, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 37 per blocar una centrada d'en Carlo Maria Negretti va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Kolonia.
  • 213 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Després de 82 minuts, Gerko Boonekamp va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sebastien Muskoff de Kolonia es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.

Bakelit IF

Goles Goles

  • 171 Minuto 54 (Gol por el centro): En Lars Torsson donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 54 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Oliver Sarkkinen va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Abd El Metaal Gad, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Bakelit va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 40, quan Adrien Pirson va quedar-se sol davant el porter Radosław Ćmiel, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Anders Runderberg. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.