Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731600592

Amistoso 731600592 Información oficial sobre el partido 731600592 en Hattrick

26.05.2024 20:00:00

v.v Baviaan Alineación oficial del equipo 'v.v Baviaan' en el partido 5 - 0 Red Hoggs Alineación oficial del equipo 'Red Hoggs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
v.v Baviaan Alineación oficial del equipo 'v.v Baviaan' en el partido 5 - 0 Red Hoggs Alineación oficial del equipo 'Red Hoggs' en el partido
Tiene un resultado normal 5.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

v.v Baviaan

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23 els aficionats van embogir quan en Hendrik Stillfried va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Baviaan.
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): Carlo Simola va incrementar l'avantatge de Baviaan amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 28 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Baviaan va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Radosław Natoński des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 50 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Baviaan va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Carlo Simola progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Hendrik Stillfried, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 0 per a Baviaan.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Hendrik Stillfried va estar a punt d'avançar els locals al minut 3 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Baviaan va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Hendrik Stillfried va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jans Goumans.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Hendrik Stillfried. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jan Šlesingr va estar a punt de sentenciar el partit al minut 86, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Red Hoggs

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 56 (Ocasión evento especial): Gilbert Walvisch va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 56, però no s'esperava que en Ithvir El-Mouji, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 253 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 79 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Don Blokhuis amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Hoggs va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Leslie Hoogendijk va sortir per sobre el travesser.