Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731599897

Amistoso (Int., RC) 731599897 Información oficial sobre el partido 731599897 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Real Racing de Hobbiton Alineación oficial del equipo 'Real Racing de Hobbiton' en el partido 3 - 1 Team Hønse Alineación oficial del equipo 'Team Hønse' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Racing de Hobbiton Alineación oficial del equipo 'Real Racing de Hobbiton' en el partido 2 - 0 Team Hønse Alineación oficial del equipo 'Team Hønse' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Racing de Hobbiton

Goles Goles

  • 105 Minuto 9 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Baltasar Moreno Blanco rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Toni Espada, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!
  • 131 Minuto 15 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Rafael Casillas es va introduir dins la defensa central al minut 15, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Toni Espada, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 22 (Ocasión de falta): En Óscar Buitrago es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 240 Minuto 75 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Racing sortien al contraatac. La falta llançada per Óscar Buitrago va sortir força alta sense massa perill.
  • 216 Minuto 78 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 78 en Marnix Hendriksma ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Rafael Casillas el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Team Hønse

Goles Goles

  • 150 Minuto 36 (Gol de falta): Els seguidors locals es lamentaven a les seves cadires quan en Nicholas Skak va reduir les distàncies per al Hønse amb un bon llançament de falta al minut 36. 3 a 1 quedava al marcador.