Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731599003

Amistoso (Int., RC) 731599003 Información oficial sobre el partido 731599003 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

El Movidon CF Alineación oficial del equipo 'El Movidon CF' en el partido 0 - 7 The Architect Alineación oficial del equipo 'The Architect' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
El Movidon CF Alineación oficial del equipo 'El Movidon CF' en el partido 1 - 7 The Architect Alineación oficial del equipo 'The Architect' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Movidon CF

Goles Goles

  • 109 Minuto 76 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 76 minuts Kilian Gambs es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Daniele Silver que d'un gran xut va marcar per a AR7 el 0 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Kilian Gambs va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Movidon se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 202 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Rini Blank va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 49 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): En Óscar García de Paredes va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

The Architect

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): AR7 agafava avantatge al minut 14 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Primo Schönauer amb mestria.
  • 115 Minuto 23 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Ronen Trabelsi era molt més ràpid que el defensa Gonzalo Vargas-Maldonado. Al minut 23, el jugador de AR7 va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 2.
  • 182 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Primo Schönauer va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 115 Minuto 29 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 29 minuts, Ronen Trabelsi va superar per velocitat Gonzalo Vargas-Maldonado per posar el 0 - 4 al marcador.
  • 183 Minuto 30 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 30, AR7 va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Primo Schönauer.
  • 182 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Al minut 47, els visitants es van col·locar 0 - 6 per sobre quan Rüdiger Knabb va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Khalid Abd El Halim quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Carlo Origlia, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Primo Schönauer va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 69, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 207 Minuto 72 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Charoen Aphisuksiri va enviar un xut des de 40 metres al minut 72, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 207 Minuto 75 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): AR7 va ser a punt de marcar al minut 75, quan el seu jugador Khalid Abd El Halim va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rüdiger Knabb de AR7 amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.