Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731598816

Amistoso (Int.) 731598816 Información oficial sobre el partido 731598816 en Hattrick

26.05.2024 13:00:00

K Boechoutse VV Alineación oficial del equipo 'K Boechoutse VV' en el partido 2 - 2 F.C. ULTRA SOLO Alineación oficial del equipo 'F.C. ULTRA SOLO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
K Boechoutse VV Alineación oficial del equipo 'K Boechoutse VV' en el partido 1 - 0 F.C. ULTRA SOLO Alineación oficial del equipo 'F.C. ULTRA SOLO' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

K Boechoutse VV

Goles Goles

  • 137 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Iliya Tzvetkov la va convertir en gol amb un remat de cap en Zeno Lefelon tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 29 el marcador es va actualitzar: 1 - 0.
  • 120 Minuto 39 (Gol de falta): El 2 - 1 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Jean-Gabriel Cambier al minut 39, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Boechoutse i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 30 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Isidro Whitaker estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Josep Tarrades, als 30 minuts, va fallar per ben poc.
  • 218 Minuto 56 (Ocasión evento especial córner peinado): Isidro Whitaker hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Flor Bresseleers havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 285 Minuto 64 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Boechoutse van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Isidro Whitaker, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Iliya Tzvetkov de Boechoutse es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Isidro Whitaker.

F.C. ULTRA SOLO

Goles Goles

  • 143 Minuto 32 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de ULTRA va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Juan Diego Carrera, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 1.
  • 142 Minuto 65 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 65 minuts quan Gerhard Hermann va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 2 per a ULTRA.