Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731598544

Amistoso (Int.) 731598544 Información oficial sobre el partido 731598544 en Hattrick

26.05.2024 10:00:00

Wilmers IF Alineación oficial del equipo 'Wilmers IF' en el partido 8 - 0 FC Niederuster 89 Alineación oficial del equipo 'FC Niederuster 89' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Wilmers IF Alineación oficial del equipo 'Wilmers IF' en el partido 4 - 0 FC Niederuster 89 Alineación oficial del equipo 'FC Niederuster 89' en el partido
Tiene mucha potra 4.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wilmers IF

Goles Goles

  • 190 Minuto 4 (Gol de falta): En Bulcha Damuye conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 1-0
  • 132 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Wilmers a 2 - 0. Erik Widerhall va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 28 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Wilmers va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Felix Myr des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): Wilmers va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Bulcha Damuye va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 51 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Wilmers pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jan Hansson va posar el 5 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 56 (Gol por la derecha): Wilmers va aconseguir el 6 - 0 quan Peter Wennmo va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Al minut 67, Wilmers va aconseguir el 7 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Jan Hansson, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 134 Minuto 81 (Gol de penalti): Als 81 minuts de joc, els nois de Wilmers van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Bengt-Anders Svensson augmentant l'avantatge per als locals: 8 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jan Hansson va estar a punt d'acabar en gol al minut 4, però el porter visitant Nicolai Drøhse va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

FC Niederuster 89

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 32 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Jean-Sébastien Saout no va ser aprofitada per en Admir Rheinard que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Miro Savanović de FCNU es va guanyar la targeta groga merescudament.