Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731598097

Amistoso 731598097 Información oficial sobre el partido 731598097 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Onuba F.C Alineación oficial del equipo 'Onuba F.C' en el partido 0 - 6 Terciosdeflandes Alineación oficial del equipo 'Terciosdeflandes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Onuba F.C Alineación oficial del equipo 'Onuba F.C' en el partido 0 - 2 Terciosdeflandes Alineación oficial del equipo 'Terciosdeflandes' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Onuba F.C

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jean-Philippe Duplaix de Onuba va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 68, Elko Plantinga de Onuba va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Terciosdeflandes

Goles Goles

  • 116 Minuto 11 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Iurgi Nave va acabar en una passada genial cap al jugador de Terciosdeflandes Efraín Tenjo, que va marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Francés Hellín, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 14 (Gol por el centro): Marius Cheche va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 14, i va fer pujar el 0 - 3 per a Terciosdeflandes.
  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): Marius Cheche va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Terciosdeflandes, Duncan Cobb, que va marcar, sense saber com, el 0 - 4.
  • 190 Minuto 40 (Gol de falta): En Marius Cheche conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 0-5
  • 181 Minuto 52 (Gol por el centro): Al minut 52, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Alaman Areizkorreta va augmentar l'avantatge de Terciosdeflandes a 0 - 6 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 31 (Ocasión de penalti): Un penal fallat per Francés Hellín de Terciosdeflandes al minut 31 va animar els seguidors locals, que estaven una mica deprimits.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Duncan Cobb quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de pradeep De Alwis, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Efraín Tenjo. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Colin Durante va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 285 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Terciosdeflandes a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Rein Wilmink va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Francés Hellín després de 75 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter pradeep De Alwis va poder desviar-lo a córner.