Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731597467

Amistoso (Int.) 731597467 Información oficial sobre el partido 731597467 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

C.A. Diebloo Alineación oficial del equipo 'C.A. Diebloo' en el partido 2 - 1 Punks Hlohovec Alineación oficial del equipo 'Punks Hlohovec' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.A. Diebloo Alineación oficial del equipo 'C.A. Diebloo' en el partido 2 - 0 Punks Hlohovec Alineación oficial del equipo 'Punks Hlohovec' en el partido
Tiene un resultado normal 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.A. Diebloo

Goles Goles

  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 34, Zeno Schar va pentinar un córner cap al segon pal que Tristan Hansson va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Amb 40 minuts jugats, en Alexandru Niţoi va augmentar l'avantatge de Diebloo a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8, Jesús Soler arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): El Diebloo ho intentava per la dreta per mitjà de Alexandru Niţoi, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 60, Dilshan Hathurusingha de Diebloo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Punks Hlohovec

Goles Goles

  • 141 Minuto 90 (Gol de contra por el centro): El Punks era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Saygın Çerçi va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 24 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Martin Soubrier, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 206 Minuto 65 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 65, tothom va saber perquè en Gustaw Krupowicz era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.