Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731597154

Amistoso (Int.) 731597154 Información oficial sobre el partido 731597154 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

REAL JAEN C.F. Alineación oficial del equipo 'REAL JAEN C.F.' en el partido 4 - 2 Panormus CCFC Alineación oficial del equipo 'Panormus CCFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
REAL JAEN C.F. Alineación oficial del equipo 'REAL JAEN C.F.' en el partido 7 - 0 Panormus CCFC Alineación oficial del equipo 'Panormus CCFC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

REAL JAEN C.F.

Goles Goles

  • 113 Minuto 47 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al REAL JAEN una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En José María Biarge, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 47.
  • 111 Minuto 78 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en José María Biarge va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. REAL JAEN empatava el partit, 2 a 2, al minut 78.
  • 122 Minuto 82 (Gol por la izquierda): REAL JAEN prenia la batuta de l'encontre al minut 82, quan en Darío de Valdeorras va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de REAL JAEN va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Francisco Manuel Miguel Valle progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Will Eaves de REAL JAEN es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan José Cotarelo de REAL JAEN la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alan Slater de REAL JAEN va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Panormus CCFC

Goles Goles

  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): En Nuccio Tufariello donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 25 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): Filiberto Gaggini va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Panormus, Luigi Maria Toccaceli, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Alessandro Ripiccini de Panormus, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 24, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Gelindo Capretti va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 251 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Gianluca Carlo Fenu va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Tsjomme van Zoest no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 90, Gelindo Capretti de Panormus va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.