Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731596053

Amistoso 731596053 Información oficial sobre el partido 731596053 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

MAC Undercity Alineación oficial del equipo 'MAC Undercity' en el partido 1 - 1 CD Aleste Alineación oficial del equipo 'CD Aleste' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MAC Undercity Alineación oficial del equipo 'MAC Undercity' en el partido 2 - 0 CD Aleste Alineación oficial del equipo 'CD Aleste' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MAC Undercity

Goles Goles

  • 112 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Undercity equilibrava la balança al minut 33. En Klaas Harrecker, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Al minut 15, Renato Leitao va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 235 Minuto 25 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Roman Švehlan es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 25, però el porter va aturar el seu xut.
  • 212 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Roman Švehlan va estar a punt d'empatar per a Undercity quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Mihai Gora va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Gonzalo Liébana del Undercity ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Brodzisław Krzysztoforski va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Klaas Harrecker va estar a punt d'avançar els locals al minut 75 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kenneth Frahm de Undercity amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gonzalo Liébana de Undercity la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

CD Aleste

Goles Goles

  • 105 Minuto 11 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Aidan Kagasheki va descol·locar totalment la defensa contrària i Carlos Martínez Arús no va perdonar i va marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Aleste va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Carlos Martínez Arús, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): En Àlex Carrasquet va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 208 Minuto 57 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Aidan Kagasheki de Aleste va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Àlex Carrasquet que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 76 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Carlos Martínez Arús, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gilbert Berengué.