Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731595826

Amistoso (Int., RC) 731595826 Información oficial sobre el partido 731595826 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Lewutones Alineación oficial del equipo 'Lewutones' en el partido 3 - 0 Vorwärts Traktor MS Alineación oficial del equipo 'Vorwärts Traktor MS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lewutones Alineación oficial del equipo 'Lewutones' en el partido 2 - 0 Vorwärts Traktor MS Alineación oficial del equipo 'Vorwärts Traktor MS' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lewutones

Goles Goles

  • 124 Minuto 7 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 7 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Coré Melida llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 134 Minuto 29 (Gol de penalti): Als 29 minuts de joc, els nois de Lewutones van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Coré Melida augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Lewutones a 3 - 0. Alejandro Almeyda va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Passaven 61 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en José Colindres va rematar alt.

Vorwärts Traktor MS

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 50 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Vau Tee sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Jörg Wenninger, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 50 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Barnabás Csurgó de Vau Tee amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.