Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731592564

Amistoso (Int.) 731592564 Información oficial sobre el partido 731592564 en Hattrick

22.05.2024 10:45:00

STV Full-Reuelete Alineación oficial del equipo 'STV Full-Reuelete' en el partido 0 - 3 Pyramids Yucatan Alineación oficial del equipo 'Pyramids Yucatan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
STV Full-Reuelete Alineación oficial del equipo 'STV Full-Reuelete' en el partido 0 - 1 Pyramids Yucatan Alineación oficial del equipo 'Pyramids Yucatan' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

STV Full-Reuelete

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): En Gianni Wildman va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Full-Reuelete va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Romarin Ghekap, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 71 (Tarjeta roja directa): Al minut 71 en Oronzo Cautero va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Pyramids Yucatan

Goles Goles

  • 173 Minuto 20 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Ousmane Boubane va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Alberto Yáñez-Fajardo va augmentar l'avantatge de Pyramids a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Dávid Oros de Pyramids l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 56 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Pyramids va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 14, quan Rolando Ceballos va quedar-se sol davant el porter Heiri Boghi, però aquest va poder aturar el xut.
  • 225 Minuto 27 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Juan Carlos Veguri va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ousmane Boubane després de 32 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Heiri Boghi va poder desviar-lo a córner.