Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731592387

Amistoso (Int., RC) 731592387 Información oficial sobre el partido 731592387 en Hattrick

22.05.2024 18:05:00

Szopenfeldziarze Alineación oficial del equipo 'Szopenfeldziarze' en el partido 1 - 2 the best of the univer Alineación oficial del equipo 'the best of the univer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Szopenfeldziarze Alineación oficial del equipo 'Szopenfeldziarze' en el partido 4 - 0 the best of the univer Alineación oficial del equipo 'the best of the univer' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Szopenfeldziarze

Goles Goles

  • 112 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Szopenfeldziarze equilibrava la balança al minut 44. En Kajetan Bor, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jani Havunen va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 219 Minuto 53 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Szopenfeldziarze va estar a punt d'arribar en un córner. En Ward Badi va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Szopenfeldziarze va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Yaser Ibrahim en un 1 contra 1 amb el porter Nolan André, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

the best of the univer

Goles Goles

  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Moncho Troncoso que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a univer.
  • 141 Minuto 64 (Gol de contra por el centro): univer va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 64, quan Moncho Troncoso, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43 de partit, Flandy Susanto va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rumen Stamenov.