Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731592092

Amistoso (Int., RC) 731592092 Información oficial sobre el partido 731592092 en Hattrick

22.05.2024 22:10:00

Athletic Horas Alineación oficial del equipo 'Athletic Horas' en el partido 0 - 5 S.D. Muniqués Leones Alineación oficial del equipo 'S.D. Muniqués Leones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Athletic Horas Alineación oficial del equipo 'Athletic Horas' en el partido 2 - 4 S.D. Muniqués Leones Alineación oficial del equipo 'S.D. Muniqués Leones' en el partido
Tiene mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,7 % 2,1 % 82,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Horas

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Erroll Walsh va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 36 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 202 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Athletic va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 43 que Nico-Jan von Stolberg-Wernigerode no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

S.D. Muniqués Leones

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Cristofer Tortosa que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Muniqués.
  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 25, el Muniqués va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Ismu Könings, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.
  • 184 Minuto 41 (Gol de penalti): Muniqués va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 3, quan Flip Bijkerk va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 183 Minuto 59 (Gol por la derecha): Al 59 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Muniqués augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Ismu Könings es rifés el porter i marqués el 0 - 4.
  • 183 Minuto 69 (Gol por la derecha): Al minut 69, Muniqués va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Aleksa Arsenović, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 28 (Ocasión de penalti): Un penal fallat per Flip Bijkerk de Muniqués al minut 28 va animar els seguidors locals, que estaven una mica deprimits.