Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731591340

Amistoso (Int., RC) 731591340 Información oficial sobre el partido 731591340 en Hattrick

22.05.2024 12:25:00

FC Mimbid Alineación oficial del equipo 'FC Mimbid' en el partido 2 - 6 Brambauer Alineación oficial del equipo 'Brambauer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
FC Mimbid Alineación oficial del equipo 'FC Mimbid' en el partido 3 - 5 Brambauer Alineación oficial del equipo 'Brambauer' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,6 % 17,8 % 56,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Mimbid

Goles Goles

  • 103 Minuto 51 (Gol por la derecha): Els seguidors del Mimbid van tornar a saltar d'alegria al minut 51. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Petar Repčić que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 4.
  • 102 Minuto 91 (Gol por la izquierda): Als 91 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Mimbid va acabar amb la pilota als peus de Bogdanas Ručinskas que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Abdullah Tayyip Omurtak va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 26 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 202 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Mimbid va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 69 que Geraldo Antunes no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 235 Minuto 90 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Benjamin Prinsier, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 203 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): En Maverick Bennett no oblidarà el que li va passar durant el minut 90. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Brambauer

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Stenzel Empelde va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12, Stenzel Empelde va augmentar l'avantatge de Brambauer a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al 23 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Brambauer augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Wijit Thanaphaitoon es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 183 Minuto 29 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 29, Brambauer va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Nagah Gouda.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): 岬 (Misaki) 伊藤 (Ito) de Brambauer va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 5 al minut 59. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 140 Minuto 70 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Brambauer va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en 岬 (Misaki) 伊藤 (Ito) aconseguint el 1 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): 岬 (Misaki) 伊藤 (Ito) va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 22, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 280 Minuto 68 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 68 per 岬 (Misaki) 伊藤 (Ito) va anar a parar a la creueta.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72 Jamal al Din Al-kuwari va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Corrado Frontali, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.