Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731591227

Amistoso (Int.) 731591227 Información oficial sobre el partido 731591227 en Hattrick

21.05.2024 21:00:00

Unstoppable Chickens Alineación oficial del equipo 'Unstoppable Chickens' en el partido 3 - 3 Team Adobo Alineación oficial del equipo 'Team Adobo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Unstoppable Chickens Alineación oficial del equipo 'Unstoppable Chickens' en el partido 2 - 5 Team Adobo Alineación oficial del equipo 'Team Adobo' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,5 % 1,7 % 83,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Unstoppable Chickens

Goles Goles

  • 138 Minuto 20 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Aren Norikyan va anar directament als peus de Memphis Companjen que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.
  • 133 Minuto 50 (Gol por la derecha): Unstoppable va aconseguir el 2 - 0 quan Memphis Companjen va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 122 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Unstoppable prenia la batuta de l'encontre al minut 78, quan en Memphis Companjen va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28, Michael Bronson gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però César Medina va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Flemming Gerstenhauer de Unstoppable es va guanyar la targeta groga merescudament.

Team Adobo

Goles Goles

  • 153 Minuto 68 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Adobo seguien lluitant fins al final. Al minut 68, fruit d'aquests esforços, Guifré Llorens va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 161 Minuto 73 (Gol por el centro): Adobo van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 73, quan Víctor Federigui va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 161 Minuto 82 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 82 minuts Víctor Federigui va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 5 (Ocasión de falta): Ernesto Cachola va xutar magistralment una falta al minut 5 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 38 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Víctor Federigui va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Ernesto Cachola quasi aconsegueix empatar per Adobo al minut 44, però Graham Bronson va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 239 Minuto 44 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Iban Iburuzketa va servir per deixar enrere el gegant Norman Cabon al minut 44, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 274 Minuto 77 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 77 la va desaprofitar Ernesto Cachola de Adobo, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Andoni Arginzoniz de Adobo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ernesto Cachola de Adobo es va emportar una amonestació al minut 79 per provocar un rival.