Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731590812

Amistoso (Int., RC) 731590812 Información oficial sobre el partido 731590812 en Hattrick

22.05.2024 18:05:00

Valencia Józefów CF Alineación oficial del equipo 'Valencia Józefów CF' en el partido 4 - 6 FC BroBro Alineación oficial del equipo 'FC BroBro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Valencia Józefów CF Alineación oficial del equipo 'Valencia Józefów CF' en el partido 2 - 2 FC BroBro Alineación oficial del equipo 'FC BroBro' en el partido
Tiene suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,0 % 33,2 % 38,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valencia Józefów CF

Goles Goles

  • 116 Minuto 41 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 41, en Lau Chuan Qiang del Valencia va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Olimpo Tocarruncho que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 1.
  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42 els aficionats van embogir quan en Ernest Wieprzkowicz va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Valencia.
  • 134 Minuto 44 (Gol de penalti): Olimpo Tocarruncho va augmentar la diferència de Valencia a 3 - 1 des del punt de penal.
  • 111 Minuto 102 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 102, Olimpo Tocarruncho de Valencia empatava el partit: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 31 (Ocasión de falta): En Olimpo Tocarruncho tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 211 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Olimpo Tocarruncho hauria d'haver estat gol al minut 34 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50, Alfred Hadley gairebé va marcar per a Valencia des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kazimierz Gałuszka.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Valencia, Ernest Wieprzkowicz, col·locà la pilota just a les mans d'en Pavel Vejnar. El marcador: 4 - 4.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Lau Chuan Qiang, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Pavel Vejnar va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Valencia i 4 - 5 al marcador.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Alfred Hadley de Valencia va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Apoloniusz Mainka de Valencia va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 5.

FC BroBro

Goles Goles

  • 172 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Passats 24 minuts de partit, BroBro es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Arnie Seymour es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 154 Minuto 63 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 3 - 2 va ser Terrell Altidore. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".
  • 164 Minuto 90 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Terrell Altidore va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 172 Minuto 97 (Gol por la izquierda): BroBro va aconseguir l'avantatge de 3 - 4 al minut 97. Dean Clarke va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): BroBro va estar a punt d'empatar al 43 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Dominik Lits que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 215 Minuto 58 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Dean Clarke quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 261 Minuto 68 (Ocasión por el centro): BroBro va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Matt Luong es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 271 Minuto 95 (Ocasión por el centro): Al minut 95 de partit, Haralds Berkāns quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Terrell Altidore de BroBro va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 4 - 5.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de BroBro Kerry Brotherston, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Pellegrino Berardo. El marcador continuava 4 - 5.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Dean Clarke va xutar fora per a BroBro, el marcador es va quedar igual: 4 - 5, ja es veia a venir!
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Javed Hossain va clavar el 4 - 6 per a BroBro amb una precisió mil·limètrica.