Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731590621

Amistoso 731590621 Información oficial sobre el partido 731590621 en Hattrick

22.05.2024 12:05:00

Berenguela Team Alineación oficial del equipo 'Berenguela Team' en el partido 3 - 3 Ariux Gaming Alineación oficial del equipo 'Ariux Gaming' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Berenguela Team Alineación oficial del equipo 'Berenguela Team' en el partido 5 - 3 Ariux Gaming Alineación oficial del equipo 'Ariux Gaming' en el partido
Tiene mala suerte 5.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,9 % 8,0 % 22,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Berenguela Team

Goles Goles

  • 101 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68, Toni Santigosa es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 3, reduint la distància pels locals.
  • 101 Minuto 77 (Gol por el centro): El Berenguela no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Miguel Ángel Maestra es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.
  • 111 Minuto 84 (Gol por el centro): Marcelino Bober s'emportà una gran ovació del públic local al minut 84, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): En Justo Manso de Berenguela va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 200 Minuto 33 (Ocasión de falta): Berenguela va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 33, però el xut va anar a parar al pal.
  • 207 Minuto 70 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Berenguela va ser a punt de marcar al minut 70, quan el seu jugador Roger Forniol va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 224 Minuto 87 (Ocasión de penalti): Berenguela va gaudir d'un penal a favor al minut 87, però el jugador Miguel Ángel Maestra va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Lucas Medina Davila.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Diego Escarit.
  • 512 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Diego Escarit se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Ariux Gaming

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Luigi Franco Mazzarella va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 7 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Károly Lórán de Gaming l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 7 de partit.
  • 183 Minuto 24 (Gol por la derecha): Sebastián Cura va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Luigi Franco Mazzarella quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Rubén Andrade, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Maíz Casal Huerta de Gaming la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Sebastián Cura de Gaming va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.