Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731590166

Amistoso 731590166 Información oficial sobre el partido 731590166 en Hattrick

22.05.2024 12:05:00

Numantzia Alineación oficial del equipo 'Numantzia' en el partido 1 - 4 Interinos CF Alineación oficial del equipo 'Interinos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Numantzia Alineación oficial del equipo 'Numantzia' en el partido 1 - 3 Interinos CF Alineación oficial del equipo 'Interinos CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,3 % 0,1 % 97,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Numantzia

Goles Goles

  • 119 Minuto 29 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Jordi Balagueró va treure un córner llarg cap al segon pal que en Juan Carlos Valenzuela Serrano, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 1.

Interinos CF

Goles Goles

  • 174 Minuto 12 (Gol de penalti): Bruuno Ulvinen va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 12 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 115 Minuto 50 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Bruuno Ulvinen era molt més ràpid que el defensa Juan Carlos Valenzuela Serrano. Al minut 50, el jugador de Interinos va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 2.
  • 183 Minuto 65 (Gol por la derecha): Roni Juwarno va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.
  • 184 Minuto 66 (Gol de penalti): Interinos va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 4, quan Bruuno Ulvinen va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): En Bruuno Ulvinen va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Juan Castañera va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 14, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Interinos van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Rafael Serna va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 283 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Juan Castañera de Interinos va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 25 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Klaus Rogan de Interinos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 35, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52 de partit, Bruuno Ulvinen va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): Interinos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 80, però el xut de Juan Castañera des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 Añaterve Osorio Acevedo va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Bruuno Ulvinen, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.