Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731588949

Amistoso (Int.) 731588949 Información oficial sobre el partido 731588949 en Hattrick

22.05.2024 09:30:00

Die Rum Kugeln Alineación oficial del equipo 'Die Rum Kugeln' en el partido 2 - 5 Bayern de Varginha Alineación oficial del equipo 'Bayern de Varginha' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Die Rum Kugeln Alineación oficial del equipo 'Die Rum Kugeln' en el partido 2 - 1 Bayern de Varginha Alineación oficial del equipo 'Bayern de Varginha' en el partido
Tiene un resultado normal 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,4 % 0,4 % 8,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Die Rum Kugeln

Goles Goles

  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 43 minuts, el tirador de faltes del Kugeln va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Andreas Kandel, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Varginha. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Karl Hofmeister la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Kugeln es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 5 arribava al minut 71.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Kugeln va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 37 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Thomas Plank ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Bayern de Varginha

Goles Goles

  • 143 Minuto 38 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Varginha va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en José Luís de Sá, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.
  • 118 Minuto 42 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 42, José Luís de Sá va pentinar un córner cap al segon pal que Olímpio Souza Rocha va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.
  • 186 Minuto 52 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Varginha va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Rodrygo Pinheiro Silva rematés de volea a la xarxa. El 1 - 3 pujava al marcador al minut 52.
  • 141 Minuto 64 (Gol de contra por el centro): Varginha va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 64, quan Olímpio Souza Rocha, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 4.
  • 142 Minuto 70 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 70 minuts quan Amauri Meneses va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 5 per a Varginha.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Abel Neve que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Abel Neve va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 61, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, Rodrygo Pinheiro Silva de Varginha va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hélio Mastriani de Varginha va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Amauri Meneses de Varginha es va guanyar la targeta groga merescudament.