Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731586915

Amistoso (Int., RC) 731586915 Información oficial sobre el partido 731586915 en Hattrick

22.05.2024 12:25:00

Son Frontera Alineación oficial del equipo 'Son Frontera' en el partido 3 - 2 maccabi_haifa_empire Alineación oficial del equipo 'maccabi_haifa_empire' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Son Frontera Alineación oficial del equipo 'Son Frontera' en el partido 2 - 0 maccabi_haifa_empire Alineación oficial del equipo 'maccabi_haifa_empire' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Son Frontera

Goles Goles

  • 120 Minuto 31 (Gol de falta): Frontera va agafar avantatge al minut 31 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Zacarias Ribeiro fent així el 1 - 0.
  • 114 Minuto 47 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 47. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Zacarias Ribeiro va empatar el partit, 2 - 2, sense complicar-se la vida.
  • 121 Minuto 83 (Gol por el centro): Nicola Candura va donar a Frontera un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 42 per blocar una centrada d'en René Gourguechon va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Frontera.

maccabi_haifa_empire

Goles Goles

  • 162 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Darcus Guerrier per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 141 Minuto 43 (Gol de contra por el centro): maccabi_haifa_empir sabia com jugar al contraatac, i al minut 43, Ladislav Kafrík va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 16, quan en Darcus Guerrier va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Ariel Krogulec, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 18 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al minut 24, un refús desafortunat de Luciano David Acuña, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Adian Droce no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): En Rafaël Dwars va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de maccabi_haifa_empir, l'equip va recuperar la pilota al minut 76 i va contraatacar. En Ariel Krogulec va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 271 Minuto 80 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ladislav Kafrík ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.