Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731585905

Amistoso (Int., RC) 731585905 Información oficial sobre el partido 731585905 en Hattrick

22.05.2024 22:00:00

Arouca SL Alineación oficial del equipo 'Arouca SL' en el partido 2 - 7 Magnifico AC Alineación oficial del equipo 'Magnifico AC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Arouca SL Alineación oficial del equipo 'Arouca SL' en el partido 1 - 7 Magnifico AC Alineación oficial del equipo 'Magnifico AC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arouca SL

Goles Goles

  • 101 Minuto 24 (Gol por el centro): Norberto Mendes de Arouca va demostrar les seves habilitats al minut 24 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.
  • 103 Minuto 40 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Arouca per la dreta va donar com a resultat un gol de Porfírio Caçador al minut 40 que reduïa la distància a 2 - 3.

Magnifico AC

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Şensoy Akyol que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Magnifico.
  • 135 Minuto 15 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Gian Franco Schiavon va xutar directament a porteria i va marcar el 0 - 2. L'experiència és un grau!
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Gian Franco Schiavon de Magnifico l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 35 de partit.
  • 106 Minuto 65 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Grégory Maquaire va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 65, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Magnifico, mentre ja celebrava el 2 - 4, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ömer Müşerref va augmentar l'avantatge de Magnifico a 2 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77, Grégory Maquaire va augmentar l'avantatge de Magnifico a 2 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Ömer Müşerref de Magnifico va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 7 al minut 79. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Enea Delleani, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 19 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Magnifico va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 280 Minuto 67 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Ömer Müşerref al minut 67.