Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731585455

Amistoso (Int.) 731585455 Información oficial sobre el partido 731585455 en Hattrick

21.05.2024 18:30:00

F.C SteauaHunedoarei Alineación oficial del equipo 'F.C SteauaHunedoarei' en el partido 1 - 6 Luton Town Wanderers Alineación oficial del equipo 'Luton Town Wanderers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C SteauaHunedoarei Alineación oficial del equipo 'F.C SteauaHunedoarei' en el partido 1 - 2 Luton Town Wanderers Alineación oficial del equipo 'Luton Town Wanderers' en el partido
Tiene un resultado normal 0.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,8 % 0,7 % 88,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C SteauaHunedoarei

Goles Goles

  • 137 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Christian Reiter va anar a parar al cap de Timotheus Deichmann que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a SteauaHunedoarei el 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Patrik Dockter-Gobmeier.

Luton Town Wanderers

Goles Goles

  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): En Florian Traexler donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 30 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 171 Minuto 65 (Gol por el centro): Wanderers agafava avantatge al minut 65 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Lorcan Daish amb mestria.
  • 183 Minuto 66 (Gol por la derecha): Philipp-Peter Riemhofer va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Philipp-Peter Riemhofer va ser l'anotador del 1 - 4.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Lev Miklavžin de Wanderers l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 5 al minut 85 de partit.
  • 184 Minuto 88 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Wanderers per augmentar la diferència al marcador a 1 - 6 al minut 88. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Philipp-Peter Riemhofer. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Philipp-Peter Riemhofer de Wanderers, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 12, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Al minut 18, un refús desafortunat de Jonas Andreas Nordmann, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Lorcan Daish no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Rudyard Maguire quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jonas Andreas Nordmann, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 207 Minuto 36 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Rudyard Maguire va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.