Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731585073

Amistoso (Int.) 731585073 Información oficial sobre el partido 731585073 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

deportiv Alineación oficial del equipo 'deportiv' en el partido 4 - 7 Notabilim Anniversario Alineación oficial del equipo 'Notabilim Anniversario' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
deportiv Alineación oficial del equipo 'deportiv' en el partido 3 - 2 Notabilim Anniversario Alineación oficial del equipo 'Notabilim Anniversario' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,0 % 33,8 % 28,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

deportiv

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Corria el minut 6 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Eduardo Planas, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 138 Minuto 11 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Miguel Cenador arribés a peus de Eduardo Planas, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a deportiv el 2 - 0.
  • 103 Minuto 81 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Miguel Cenador va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 3 - 6.
  • 103 Minuto 90 (Gol por la derecha): Passava el minut 90 del matx, quan l'atent Juan Luis Eceiza va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 4 - 7, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 24 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Juan Luis Eceiza no va ser aprofitada per en Ibio Balboa que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26, Apoloniusz Stankiewicz gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Emanuele Maniscalco va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 209 Minuto 76 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Oriol Olivés, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Anniversario, però Ernesto Vinayo no va poder encertar el xut.
  • 201 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Miguel Cenador va disposar d'una bona oportunitat al minut 80, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Notabilim Anniversario

Goles Goles

  • 151 Minuto 19 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 19, el jugador visitant Lluís Puigderajols va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 162 Minuto 28 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 28, quan Mirco Rhinisperger va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.
  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Anniversario prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Bazyli Dłoniak.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Lluís Puigderajols va aprofitar un error defensiu al minut 31, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 2 - 4 al marcador per a Anniversario.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Yann Frauenknecht de Anniversario l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 5 al minut 56 de partit.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Mirco Rhinisperger va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 70, i va fer pujar el 2 - 6 per a Anniversario.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Kubilay Miser de Anniversario va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 3 - 7 al minut 82. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Anniversario quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Mirco Rhinisperger va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.