Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731583613

Amistoso (Int.) 731583613 Información oficial sobre el partido 731583613 en Hattrick

22.05.2024 08:45:00

FK Radonjići Alineación oficial del equipo 'FK Radonjići' en el partido 1 - 5 PowerBzh Alineación oficial del equipo 'PowerBzh' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FK Radonjići Alineación oficial del equipo 'FK Radonjići' en el partido 0 - 4 PowerBzh Alineación oficial del equipo 'PowerBzh' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FK Radonjići

Goles Goles

  • 142 Minuto 48 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 48 minuts quan Danko Brkić va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 3 per a Radonjići.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): En Danko Brkić va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 91 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 91 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Marin Džakulić, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 65, Milan Trlaja de Radonjići va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

PowerBzh

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): En Martial Morisseau donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 11 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 184 Minuto 12 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al PowerBzh per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 12. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Martial Morisseau. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 29 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de PowerBzh. A fi d'aconseguir el 0 - 3, van tocar-la en curt per tal que Teodoro Iannello xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 183 Minuto 58 (Gol por la derecha): Al minut 58, PowerBzh va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Yvain Ramonet, amb un xut sec des de la dreta.
  • 116 Minuto 81 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 81 minuts quan Oscar Mardon va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Castor Maragoto, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 9 (Ocasión de falta): Martial Morisseau va xutar magistralment una falta al minut 9 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 280 Minuto 23 (Ocasión de falta): Martial Morisseau va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Gregory Kacou, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 47 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. PowerBzh va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Gregory Kacou va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 70, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 285 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de PowerBzh la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.