Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731582719

Amistoso (Int., RC) 731582719 Información oficial sobre el partido 731582719 en Hattrick

21.05.2024 18:25:00

Liverpool SG Alineación oficial del equipo 'Liverpool SG' en el partido 5 - 2 CD Bilbao Alineación oficial del equipo 'CD Bilbao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Liverpool SG Alineación oficial del equipo 'Liverpool SG' en el partido 5 - 1 CD Bilbao Alineación oficial del equipo 'CD Bilbao' en el partido
Tiene un resultado normal 5.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Liverpool SG

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Frank Krist va donar a LSG un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de LSG pel centre va donar un gran resultat: el gol de Thorben Band va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 59 (Gol por la derecha): Amb 59 minuts jugats, en Erwin Mölders va augmentar l'avantatge de LSG a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): LSG va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Frank Krist va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 125 Minuto 83 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Thorben Band, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 4 - 1 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"
  • 130 Minuto 85 (Gol de falta): Frank Krist va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 85 que va ampliar l'avantatge pels locals: 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): LSG va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Sigisbert Siersleben en un 1 contra 1 amb el porter Cesáreo Bríngas, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 237 Minuto 38 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Adalmar Bernold estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Fokke Möckern, als 38 minuts, va fallar per ben poc.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47, Patrick Alexander Facchinetti gairebé va marcar per a LSG des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): En Adalmar Bernold, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 239 Minuto 90 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Gottfried Schmetlow va marxar de Pavel Klimánek en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de LSG van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 231 Minuto 92 (Ocasión por el centro): En Patrick Alexander Facchinetti, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

CD Bilbao

Goles Goles

  • 151 Minuto 84 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 84, el jugador visitant Bahram Kholghi va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 29 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Rafael Rodríguez va enviar un xut des de 40 metres al minut 29, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 215 Minuto 71 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Bahram Kholghi que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 251 Minuto 91 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Hellmut Hoch va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.