Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731582009

Amistoso (Int., RC) 731582009 Información oficial sobre el partido 731582009 en Hattrick

21.05.2024 18:25:00

Jubelschuppen Alineación oficial del equipo 'Jubelschuppen' en el partido 3 - 1 McDurria FC Alineación oficial del equipo 'McDurria FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Jubelschuppen Alineación oficial del equipo 'Jubelschuppen' en el partido 3 - 0 McDurria FC Alineación oficial del equipo 'McDurria FC' en el partido
Tiene un resultado normal 3.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jubelschuppen

Goles Goles

  • 113 Minuto 78 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Jens Susekoppel de Jubelschuppen va aconseguir igualar el partit al minut 78, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 123 Minuto 81 (Gol por la derecha): El jugador Rüdiger Hennies de Jubelschuppen, després de 81 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): Amb 83 minuts jugats, en Richard Christa va augmentar l'avantatge de Jubelschuppen a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8, Oliwer Pacula arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Jubelschuppen va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Richard Christa va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter François Lizius.
  • 219 Minuto 53 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Gaëtan Digonnet va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Rüdiger Hennies, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jens Susekoppel. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): En Lucas Ott-Spatz, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 5, Bodo Kössler de Jubelschuppen va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 65 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Bodo Kössler se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

McDurria FC

Goles Goles

  • 186 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de McDurria va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Carlo Maria Tropea.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de McDurria van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Bogdan Maciosek va sortir desviat a la dreta de la porteria.