Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731581652

Amistoso (Int.) 731581652 Información oficial sobre el partido 731581652 en Hattrick

21.05.2024 21:00:00

ScarToni Alineación oficial del equipo 'ScarToni' en el partido 2 - 1 Real Peppiniello Alineación oficial del equipo 'Real Peppiniello' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ScarToni Alineación oficial del equipo 'ScarToni' en el partido 0 - 1 Real Peppiniello Alineación oficial del equipo 'Real Peppiniello' en el partido
Tiene suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ScarToni

Goles Goles

  • 140 Minuto 5 (Gol de contra de falta): El contraatac de ScarToni va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Stratis Malainos va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 0!
  • 133 Minuto 6 (Gol por la derecha): Massimiliano Mario Mantovan va incrementar l'avantatge de ScarToni amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de ScarToni van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Luís Adão Fernandes Castro va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 48 (Ocasión de contra por la derecha): Jozef Kosán va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de ScarToni que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): En Jozef Kosán va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ezio Maesani de ScarToni va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Real Peppiniello

Goles Goles

  • 154 Minuto 23 (Gol de penalti): Al minut 23 els visitants van aconseguir el 2 - 1 quan Dailos Suárez va afusellar el porter des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 4 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Dailos Suárez al minut 4 semblava entrar, però Dex Heppolette va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Peppiniello va estar a punt d'empatar al 36 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Boris Grego que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 260 Minuto 47 (Ocasión de falta): El jugador visitant Dailos Suárez va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 47 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 207 Minuto 76 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Roberto Ponzio va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 263 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Stefan Ewigleben quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Martin Dejdar de Peppiniello amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.