Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731581235

Amistoso (Int.) 731581235 Información oficial sobre el partido 731581235 en Hattrick

22.05.2024 17:55:00

Warsaw Eagles Alineación oficial del equipo 'Warsaw Eagles' en el partido 2 - 9 Pablito Balompié España Alineación oficial del equipo 'Pablito Balompié España' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Warsaw Eagles Alineación oficial del equipo 'Warsaw Eagles' en el partido 0 - 8 Pablito Balompié España Alineación oficial del equipo 'Pablito Balompié España' en el partido
Tiene suerte 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Warsaw Eagles

Goles Goles

  • 112 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Al minut 14, Aleix Esqué va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 101 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56, Aleix Esqué es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 5, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 47 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Aleix Esqué estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Sebastian Gorszkow, als 47 minuts, va fallar per ben poc.
  • 201 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Zakaria Foroughi no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Roland Holzner.

Pablito Balompié España

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): Amb 12 minuts jugats, Alex Sandro Primavesi de Pablito va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Gilmar Zurita va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 181 Minuto 23 (Gol por el centro): Alfredo Murillo de Pablito va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 23. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24, Pablo Aguilar va augmentar l'avantatge de Pablito a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Liman bin Jais de Pablito l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 5 al minut 31 de partit.
  • 182 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Al minut 67, els visitants es van col·locar 2 - 6 per sobre quan Gilmar Zurita va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Liman bin Jais va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 73, i va fer pujar el 2 - 7 per a Pablito.
  • 115 Minuto 90 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Zambin bin Kifli de Pablito va fer un bon esprint per escapar-se de Umut Günaltan i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 8. Tot un espectacle!
  • 183 Minuto 90 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 90, Pablito va augmentar el seu avantatge a 2 - 9, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Monath Senasinghe.