Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731581093

Amistoso (Int.) 731581093 Información oficial sobre el partido 731581093 en Hattrick

22.05.2024 10:00:00

F.C. Sparta Sanpetru Alineación oficial del equipo 'F.C. Sparta Sanpetru' en el partido 4 - 3 El Farolillo Rojo Alineación oficial del equipo 'El Farolillo Rojo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
F.C. Sparta Sanpetru Alineación oficial del equipo 'F.C. Sparta Sanpetru' en el partido 2 - 3 El Farolillo Rojo Alineación oficial del equipo 'El Farolillo Rojo' en el partido
Tiene suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,7 % 24,5 % 48,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Sparta Sanpetru

Goles Goles

  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Sanpetru, atacant per l'esquerra al minut 36, va aprofitar el magnífic llançament de Mihai Rif per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 102 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Als 69 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Sanpetru va acabar amb la pilota als peus de Mihai-Gabriel Gheorghe que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 3.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 90 minuts, el tirador de faltes del Sanpetru va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Sorin-Ionuț Corjuc, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 3 pujava al marcador.
  • 123 Minuto 91 (Gol por la derecha): Corria el minut 91 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Alexander Anikin, que va posar el 4 - 3 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Florin Oncică va estar a punt d'avançar els locals al minut 27 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mihai Rif de Sanpetru es va guanyar la targeta groga merescudament.

El Farolillo Rojo

Goles Goles

  • 163 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al minut 40 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Válter Medaglia que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 173 Minuto 50 (Gol por la derecha): El jugador de Farolillo Gianfranco Messana va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 50 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 138 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): En Romeo Gramajo va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Clemenzo Igrexas la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 28 (Ocasión de falta): Romeo Gramajo va xutar magistralment una falta al minut 28 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 263 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Adrián Xamar va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.