Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731581082

Amistoso (Int.) 731581082 Información oficial sobre el partido 731581082 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

Captain Meteor Alineación oficial del equipo 'Captain Meteor' en el partido 8 - 0 Prison United Allstars FC Alineación oficial del equipo 'Prison United Allstars FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Captain Meteor Alineación oficial del equipo 'Captain Meteor' en el partido 7 - 0 Prison United Allstars FC Alineación oficial del equipo 'Prison United Allstars FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 7.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Captain Meteor

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Vladimir Nyagolov va donar a Captain un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Captain va augmentar la diferència quan Nicholas Guerrera no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 134 Minuto 28 (Gol de penalti): Vladimir Nyagolov va augmentar la diferència de Captain a 3 - 0 des del punt de penal.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Bintse Jouwersma, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Captain.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): En Zaki Hagani de Captain va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 0.
  • 135 Minuto 72 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, György Bácskai va marcar el 6 - 0 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 190 Minuto 75 (Gol de falta): En Andy MacCormack conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 7-0
  • 134 Minuto 86 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Captain al minut 86, que va llançar ajustat al pal en Vladimir Nyagolov. 8 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): El Captain ho intentava per la dreta per mitjà de Nicholas Guerrera, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Passaven 74 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Zaki Hagani va rematar alt.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Captain van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en György Bácskai, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Theofanis Gardounis de Captain la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Zaki Hagani de Captain va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Zaki Hagani de Captain es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 87.

Prison United Allstars FC

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 6 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 6 en Árpád Konrád ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Fausto Pisasale el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.