Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731581029

Amistoso (Int., RC) 731581029 Información oficial sobre el partido 731581029 en Hattrick

22.05.2024 12:25:00

Thornfield Lions Alineación oficial del equipo 'Thornfield Lions' en el partido 2 - 3 Street Walkers Alineación oficial del equipo 'Street Walkers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Thornfield Lions Alineación oficial del equipo 'Thornfield Lions' en el partido 4 - 1 Street Walkers Alineación oficial del equipo 'Street Walkers' en el partido
Tiene mala suerte 3.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,7 % 0,6 % 9,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Thornfield Lions

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Youssouf Ben Nabouhane de Thornfield aconseguir un gol al minut 3 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Youssouf Ben Nabouhane, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Thornfield.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 85 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Youssouf Ben Nabouhane va entorpir al marcador d'en José García Orovio per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Street Walkers

Goles Goles

  • 141 Minuto 81 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Walkers van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 1 mitjançant en Alexandr Bartovský.
  • 164 Minuto 86 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Walkers al minut 86. Dominick Lewis va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 2 - 2
  • 172 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Walkers va ser finalitzada des de l'esquerra per Cameron Chan al minut 89. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 2 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Sergio Oliva, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Thornfield, però David Iruela no va poder encertar el xut.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Walkers va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alexandr Bartovský, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 261 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 82 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Sergio Oliva va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 273 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Andy Adams va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Inozentzio Egi, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.