Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731580995

Amistoso (Int., RC) 731580995 Información oficial sobre el partido 731580995 en Hattrick

22.05.2024 09:45:00

PAS EKSAMILION Alineación oficial del equipo 'PAS  EKSAMILION' en el partido 1 - 4 F.C. Baki Alineación oficial del equipo 'F.C. Baki' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
PAS EKSAMILION Alineación oficial del equipo 'PAS  EKSAMILION' en el partido 1 - 7 F.C. Baki Alineación oficial del equipo 'F.C. Baki' en el partido
Tiene un resultado normal 0.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PAS EKSAMILION

Goles Goles

  • 143 Minuto 38 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de EKSAMILIA eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 38, Brandon Waltman va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): EKSAMILIA va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Benício Ferreira en un 1 contra 1 amb el porter Teemu Pitkänen, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 206 Minuto 35 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Charilaos Chalamandarakis va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): EKSAMILIA per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 39, quan Viljo Vesterberg va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Charilaos Chalamandarakis de EKSAMILIA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

F.C. Baki

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): Baki agafava avantatge al minut 27 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Alessio Theeuwen amb mestria.
  • 171 Minuto 50 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Kurt Lieder que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Baki.
  • 182 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Al minut 58 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Óscar Higuera va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al 76 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Baki augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Emilian Fukowski es rifés el porter i marqués el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Kurt Lieder després de 37 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Sergio Saavedra Martín va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alejandro Barceló Serramaler.