Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731580790

Amistoso (Int., RC) 731580790 Información oficial sobre el partido 731580790 en Hattrick

22.05.2024 12:25:00

Racing de Barbos Alineación oficial del equipo 'Racing de Barbos' en el partido 4 - 0 FenerliBahÇeLiLer Alineación oficial del equipo 'FenerliBahÇeLiLer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Racing de Barbos Alineación oficial del equipo 'Racing de Barbos' en el partido 2 - 1 FenerliBahÇeLiLer Alineación oficial del equipo 'FenerliBahÇeLiLer' en el partido
Tiene suerte 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,1 % 0,5 % 9,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing de Barbos

Goles Goles

  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 39 gràcies a la jugada de Nikolay Komolikov, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 105 Minuto 48 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Dion Kopland va descol·locar totalment la defensa contrària i Enrico Cavilli no va perdonar i va marcar el 2 - 0.
  • 143 Minuto 51 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Barbos eren letals, i Nikolay Komolikov va aprofitar-ne un per aconseguir el 3 - 0 entrant des de la dreta.
  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 63 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Barbos. A fi d'aconseguir el 4 - 0, van tocar-la en curt per tal que Nikolay Komolikov xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Barbos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 22 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jannick Schmickl ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Barbos, l'equip va recuperar la pilota al minut 41 i va contraatacar. En Damián Peñaherrera va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jari Inkinen de Barbos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44, Alan Adeniran gairebé va marcar per a Barbos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Erol Avşar al minut 49 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Nikolay Komolikov va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

FenerliBahÇeLiLer

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Es duien 29 minuts de partit jugats quan Gür Edis va estar a punt de posar per davant a FenerliBahÇeLiLer amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Bastien Tornesch va impedir un gol cantat.
  • 250 Minuto 89 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de FenerliBahÇeLiLer van pujar a rematar. Però en Gür Edis la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Konuralp Evsen de FenerliBahÇeLiLer es va emportar una amonestació al minut 53 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gür Edis de FenerliBahÇeLiLer la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.