Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731580222

Amistoso (Int.) 731580222 Información oficial sobre el partido 731580222 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

Teddy goal Alineación oficial del equipo 'Teddy goal' en el partido 1 - 1 KingFara Team Alineación oficial del equipo 'KingFara Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Teddy goal Alineación oficial del equipo 'Teddy goal' en el partido 2 - 0 KingFara Team Alineación oficial del equipo 'KingFara Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Teddy goal

Goles Goles

  • 112 Minuto 83 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Raúl Collado va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Teddy va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 9 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jordi Varas ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Robert Fenechiu del Teddy ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Gábor Kovács va estar a punt d'acabar en gol al minut 31, però el porter visitant Andrea Fefè va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Teddy va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Robert Fenechiu va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Andrea Fefè.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Santiago García Carrasco de Teddy es va guanyar la targeta groga merescudament.

KingFara Team

Goles Goles

  • 106 Minuto 69 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Marco Ceretta sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 69 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): En Andrea Dell'Unto va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.