Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731579871

Amistoso (Int.) 731579871 Información oficial sobre el partido 731579871 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

DPlifechanger Alineación oficial del equipo 'DPlifechanger' en el partido 5 - 1 Dog Soldiers Alineación oficial del equipo 'Dog Soldiers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
DPlifechanger Alineación oficial del equipo 'DPlifechanger' en el partido 2 - 0 Dog Soldiers Alineación oficial del equipo 'Dog Soldiers' en el partido
Tiene bastante suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DPlifechanger

Goles Goles

  • 105 Minuto 10 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Duk-Woo Lee va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Hans-Gunnar Thyen va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. DPlifechanger posava el marcador 1 a 0.
  • 131 Minuto 11 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Marino Azevedo es va introduir dins la defensa central al minut 11, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 108 Minuto 26 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Hans-Gunnar Thyen encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Héctor Walter Pascual només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 3 - 0.
  • 134 Minuto 36 (Gol de penalti): DPlifechanger va obtenir un penal al minut 36, que va llançar a la perfecció Alberto Nascetti. 4 - 0 a favor dels locals.
  • 130 Minuto 64 (Gol de falta): El gol de falta de Alberto Nascetti sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 64 i ampliar l'avantatge de DPlifechanger a 5 - 0.

Dog Soldiers

Goles Goles

  • 143 Minuto 90 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Soldiers va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Eugenio Mucciarelli, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Soldiers sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Vittorio Cacace, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 39 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.