Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731579862

Amistoso (Int., RC) 731579862 Información oficial sobre el partido 731579862 en Hattrick

22.05.2024 10:00:00

CF STEAUA SS Alineación oficial del equipo 'CF STEAUA SS' en el partido 2 - 3 FC Nienhorst 2020 Alineación oficial del equipo 'FC Nienhorst 2020' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CF STEAUA SS Alineación oficial del equipo 'CF STEAUA SS' en el partido 1 - 2 FC Nienhorst 2020 Alineación oficial del equipo 'FC Nienhorst 2020' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,8 % 2,7 % 80,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF STEAUA SS

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Botyo Hristov va donar a STEAUA un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 113 Minuto 81 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Giachen Beckberger de STEAUA va aconseguir igualar el partit al minut 81, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Lucian-Vasile Panghe va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 237 Minuto 20 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Botyo Hristov va fer una magnífica centrada, però la rematada de Alecsandru Costa va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73 es va veure una gran oportunitat per a STEAUA per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Botyo Hristov, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): STEAUA va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Alecsandru Costa en un 1 contra 1 amb el porter Domingos Fernandes Cardoso, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 241 Minuto 110 (Ocasión de contra por el centro): En Lucian-Vasile Panghe va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Pacheco.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Giachen Beckberger de STEAUA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 105 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Toygar Radi de STEAUA es va emportar una amonestació al minut 105 per provocar un rival.

FC Nienhorst 2020

Goles Goles

  • 161 Minuto 52 (Gol por el centro): Nienhorst van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 52, quan Mateusz Piecki va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 80 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Mateusz Piecki que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Nienhorst.
  • 172 Minuto 99 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Stanislav Hlubek quedar desmarcat i marcar per a Nienhorst al minut 99. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 37 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Sigi Tauderer estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Ingmar Greifswald, als 37 minuts, va fallar per ben poc.
  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Radu Clopoţel va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 271 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Nienhorst va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 90, quan Achacy Tomków va quedar-se sol davant el porter Mário Rijo, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 106 (Ocasión por la izquierda): Radu Clopoţel, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 106 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Nienhorst va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 109 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Ingmar Greifswald va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 108 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ivan Trudić de Nienhorst va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.