Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731579163

Amistoso (Int., RC) 731579163 Información oficial sobre el partido 731579163 en Hattrick

21.05.2024 19:20:00

Radiance Alineación oficial del equipo 'Radiance ' en el partido 2 - 4 Sporting Egara Alineación oficial del equipo 'Sporting Egara' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Radiance Alineación oficial del equipo 'Radiance ' en el partido 0 - 6 Sporting Egara Alineación oficial del equipo 'Sporting Egara' en el partido
Tiene suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Radiance

Goles Goles

  • 112 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32 del partit, el jugador Tiziano Solla de Radiance va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): En Tiziano Solla va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Radiance va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Paolo Nicolai, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Paolo Nicolai de Radiance va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Sporting Egara

Goles Goles

  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Lucas Ordóñez va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 172 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Sporting prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Gustavo Quaglieri.
  • 125 Minuto 44 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Saimir Shqina, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 2 - 2 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"
  • 173 Minuto 78 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 78, quan Karl Heinz Falkner va posar els visitants Sporting per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Karl Heinz Falkner va augmentar l'avantatge de Sporting a 2 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 25 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Saimir Shqina de Sporting va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 285 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Sporting a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Lucas Ordóñez va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 272 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66, un refús desafortunat de Carlo Ghirardo, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Gustavo Quaglieri no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Es duien 74 minuts de partit jugats quan Saimir Shqina va estar a punt de posar per davant a Sporting amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Carlo Ghirardo va impedir un gol cantat.